Se det nyeste Hifi & Surround gear

Hifi er et audiovisuelt medium, der involverer mere end bare lydgengivelse. Hifi er lytteoplevelsens magi, og ud af alle audiovisuelle medier er det nok det mest specielle.

I en branche, hvor mærkebevidstheden har været minimal, er dette klart nødvendigt.

Hifi er en musikalsk genre, der har sine rødder i slutningen af 1800 -tallet i Tyskland, Østrig og Schweiz. Ordet “hi-fi” betyder “high fidelity”. I dag refererer udtrykket til lydgengivelsesudstyr af højere kvalitet, men det blev på det tidspunkt introduceret i populærkulturen som et adjektiv for noget, der lyder eller ser godt ud. Imidlertid begyndte det i begyndelsen af dette århundrede at blive brugt som et verbum, der betyder “at høre lyd bedre end andre”. Det bruges nu næsten udelukkende med henvisning til masterindspilninger af orkestermusik eller mestre i klassisk musik udført af orkestre, kammermusikgrupper eller symfoniorkestre.

Trends i verden af ​​Hifi & Surround

Surrounding og Hifi er blevet en voksende trend i verden af lyd og lyd: Du kan høre det i form af en musikalsk komposition, en koncert eller endda som en del af dit personlige soundtrack. Men vi kan ikke blive ved med at tale om kun én ting. Det er nødvendigt at inkludere ikke kun akustiske elementer som f.eks. Akustik, men også dem, der omgiver lydspecialister, der kalder “elektroniske”, såsom effekter og elektroniske komponenter.

Lydens verden udvikler sig konstant. Lydindustrien har udviklet sig fra analog til digital, men fremtiden for Hifi er stadig usikker. Monteres fladskærms-tv’erne snart på vores vægge, eller bliver de i sidste ende forældede? Vil surroundhøjttalere i sidste ende gå af mode? Den måde, vi lytter til musik i dag, er ganske anderledes end den tidligere var.

At høre, nyde musik og skabe koncerter er blot nogle eksempler, der viser udviklingen i lyttevaner. I dag kan næsten alt, hvad der kan høres, også høres gennem en højttaler eller hovedtelefoner. Når det kommer til at skabe koncertoptrædener, er der faktisk en del variationer i forhold til faktorer som mødested, placering og selvom der er begrænsninger forbundet med selve musikken. Teknologi vil helt sikkert spille en vigtig rolle i alt dette én gang

Det smukke ved Surround er, at det giver brugerne mulighed for at oprette deres eget lydindhold. Det giver dem også mulighed for at lytte til musik på en måde, de aldrig har været i stand til før. Ved at oprette dit eget lydindhold kan du lytte til de numre, du har oprettet, uden at have kendskab til den originale kunstners musik.