Vi inviterer dig til udstillingen om Hifi & Surround

Vi inviterer dig til vores spændende Hifi & Surround udstilling! Udstillingen afholdes den 10. maj og fokuserer på den nyeste Hifi- og surroundudstyr samt de bedste lydproduktioner.

Du tilbydes en chance for at se produkter fra de førende markeder, såsom Yamaha, Bowers & Wilkins, Denon og Sennheiser. Vi har også eksperter, der vil hjælpe dig med at sammensætte det rigtige system til dine behov.

Ud over produkterne kan du få tips om opsætning og konfiguration af dit system. Du kan lære hvert skridt i processen fra diagrammerning, installation af kabler, forstærkeropsætning, kalibrering og konfiguration af systemet.

Vi ligger stor vægt på høj lydkvalitet, så vores specialister på stedet vil vejlede dig om det rette udstyr til din musik eller filmoplevelse. Indtil videre er der tilmeldinger fra alle dele af landet, så glem ikke at reservere din plads omgående!

Vi har glædeligt til at invitere alle til vores Hifi & Surround udstilling, som afholdes her på stedet i weekenden. Udstillingen vil byde på forskellige præsentationer og diskussioner om hifi og surround sound-udstyr. Udstillingen har det mål at øge bevidstheden om dette stadigt voksende marked. Det bliver et skønt event for alle interesserede!

Udstillingen vil præsentere nogle af de nyeste produkter, som markedsføres inden for hifi- og surroundlydsmiljøet. Derudover vil der bliver nogle nyttige præsentationer fra producenterne om deres nye produkter. Der vil blive muligheder for demonstrationer og prøveafspilninger. I løbet af udstillingen vil der også være interessante diskussioner og paneler med eksperter inden for feltet. Disse samtaler vil fokusere på den teknologiske fremskridt, som miljøet har oplevet, samt hvordan miljøet har ændret sig over tid.

Vi glæder os meget til at se alle derude! Vi lover en dag fyldt med kvalitetsindhold og informationsrigdom; der er virkelig noget for alle. Så hop med os ombord og deltag i vores Hifi & Surround udstilling her i weekenden!

Kom og oplev de seneste og mest populære produkter inden for Hifi & Surround. Og hvis det ikke er nok, kan du finde inspiration til at skabe den perfekte lydoplevelse til din bolig.

Udstillingen byder på et stort udvalg af receivern, satellit-modtagere, Array løsninger, high end løsninger, diverse Hifi-udstyr, surroundkomponenter og multiroom-teknologi. Derudover får du mulighed for at dyrke networking, få et indblik i de nyeste trends og selvfølgelig udveksle viden med eksperter om alt der har med soundscape lydtilpasning at gøre.

Aktiviteterne starter klokken 10:00, så sæt dig godt til rette – vi ser frem til at dele ud af vores kompetencer og gerne svare på dine spørgsmål vedrørende Hifi & Surround. Tilmeld dig nu!

Vi inviterer dig til at komme og opleve vores imponerende udstilling om Hifi og Surround-teknologi. Vi vil vise dig, hvordan disse avancerede teknologier kan forbedre din lytteoplevelse dramatisk.

Vi vil vise dig, hvordan du sammensætter et komplet home entertainment-system med de bedste komponenter til lyd til et højt niveau. Vi vil vise dig alle de førende mærker og funktioner, der findes på markederne og også give dig den nødvendige viden til at gøre din beslutning.

Derudover vil vi præsentere surround-teknologi til det professionelle firma, såsom produkter til bedre akustik, kontrolsystemer, lydanlæg i høj kvalitet og meget mere. Vi kan give demonstrationer af disse systemer for at hjælpe dig med at afgøre, hvilke af dem der er bedst egnet til dine formål.

Sidst men ikke mindst vil vi byde på kundeservice og en række ekspertråd og oplysninger fra vores erfarne hold af fagfolk. Alt sammen tildeles dig personligt under hele udstillingen.